Кристиан Костов е артист, който буди възхищение, но и доста

...
Кристиан Костов е артист, който буди възхищение, но и доста
Коментари Харесай

Кристиан Костов за пола си: "Не съм трансджендър! Аз съм момче и харесвам тялото си"

Кристиан Костов е актьор, който буди удивление, само че и много отрицателни реакции напоследък. Външният му тип е повода доста хора да изразят мнението си, а други непосредствено да го обвинат, че приличал на момиче. Е, Кристиан съобщи непосредствено в офира на NOVA, че е момче, не е трансджендър, харесва тялото си, а дългата му коса не го прави жена. Младият артист показа, че в случай че е желал да бъде трансджендър, е щял към този момент да показа това с всички. 

Виж още: Анелия обра точките на всички с видео от скъпарската си къща 

" Аз обичам да опитвам, това ми е занимание и на мен ми харесва ", споделя Кристиан и призна, че е получавал закани за външния си тип, като най-страшната закана била за... ликвидиране. Случката се разиграла в Москва, когато се разхождал с другари из центъра, само че група от момчета ги нападнали, държали се жестоко и тогава Кристиан се е почувствал същински заплашен, два дни не излизал по-късно на открито. Случката се разминава единствено с нерешителност, тъй като наоколо имало служители на реда.

Виж още: За червивия свят на Холивуд: Защо Ед Шийрън не обича церемонии и червени килими?

" Не върша нищо неприятно на никой, върша си свои неща, не отегчавам и въпреки всичко има късмет да не се върна у дома, тъй като някой ще реши, че не заслужавам да пребивавам. Искам да си пребивавам живота по този начин, както аз желая "

" Виждам, че едни ме харесват, други не ме схващат и в това няма нищо неприятно. Но е толкоз по-добре да кажеш нещо благо, а не да искаш да обиждаш хората ", показа Кристиан, който знае, че хората пишат неприятно мнения за него. 

Кристиан показа също, че неотдавна е загуил доста непосредствен и значим за него човек - дядо му, който му е бил като татко. Цялата история за раздялата с дядо му, болката, музиката и триумфите - вижте във виедото горе.

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР