Криско разплака най-младите си почитателите в Пловдив, като отказа да

...
Криско разплака най-младите си почитателите в Пловдив, като отказа да
Коментари Харесай

Яка звездомания тресе Криско! Разплака деца в Пловдив с грозното си отношение

Криско разплака най-младите си феновете в Пловдив, като отхвърли да даде подписи и да си направи селфита с почитателите, разбра HotArena.

Вместо това тресящият се от звездомания габорвец безусловно избяга след концерта, разкриха пред „ Уикенд ” участвали на жалката сцена, писа „ Уикенд “. 

При присъединяване на Кристиан Талев под тепетата преобладаващата част от публиката се състояла от малолетни почитатели. 10-12-годишните девойки и момчета се надявали да получат подпис и фотография от артиста след края на празненството. Уви, децата останали на вятъра да чакат дуетната половинка на Слави Трифонов, който безусловно избягал. 

След като слезе от сцената, водачът му го чакаше и Криско се метна в джипа. Както се споделя – още не си беше изключил микрофона и изчезна с мръсна газ към хотела, където бе настанен ”, разкриха потресени от гледката очевидци. Почитателите му даже не разбрали, че Криско си е тръгнал и дълго стояли пред изхода да го чакат.

Някои от дечурлигата висели към час с вярата да зърнат любимеца си, други даже се разплакали, тъй като платили вход поради Криско, само че най-после даже не го видели от близко. 

Изпълнителят на „ Гледай по какъв начин се прави ” е измежду най-търсените. Габровецът е рекордьор по участия в последните две години и има надалеч повече изяви даже от чалга дивите. С постъпката си в Пловдив обаче Криско разочаровал голяма част от почитателите, които се заричат повече да не стъпят на негов концерт.

Все отново точно феновете вършат от изпълнителите звезди и с помощта на тях Криско се радва на пари и лъскави движимости. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР