Криско и половинката му, Цветелина Петрова, станаха родители за втори

...
Криско и половинката му, Цветелина Петрова, станаха родители за втори
Коментари Харесай

С две деца и изглежда така? Как поддържа форма Цвети на Криско

Криско и половинката му, Цветелина Петрова, станаха родители за повторно по-рано тази година. Дъщеричката им е на 2 годинки, а Цвети се оправя с грижите за двете дечица сама. Как го прави?

Именно това беше най-задаванията въпрос към младата майка в Instagram, където тя си поговори с почитателите си. Цвети призна, че децата ѝ имат непоколебим режим, който тя прецизно съблюдава и като цяло провежда времето си към тях. Именно по тази причина Цвети дефинира за своя обичана част от деня моментът, в който децата заспиват вечер, а тя може да си почине.

Виж още: Райна избяга от родината след тежката загуба, отдаде се на цялостен релакс

Красавицата бе запитана и дали са послушни децата ѝ. " Не търпя послушните деца. " Послушно " е израз подобаващ за кученце, само че не и за дете ", безапелационна е тя. Цвети призна още, че с Криско постоянно са желали щерка им Амая да си има другарче и да не е сама. " Аз имам сестра и знам какъв брой е хубаво да си имаш постоянно другарче у дома ", написа някогашната стюардеса.

Виж още: Снимката, която споделя повече от 1000 думи: Иво Аръков заведе гаджето за ЧРД на сантиментален остров 

Цвети бе запитана и по какъв начин поддържа тялото си. " Тялото е храма, който обитаваме. Ако разсъждаваш по този метод, надали ще си позволиш да ядеш нездравословни и дори рискови храни. Просто за мен е метод на живот това да пребивавам здравословно ", показа тя и призна, че като дребна имала фикс концепция да е слаба, само че в този момент вижданията ѝ са много по-различни.

Виж още: Двойка ли? Катрин Тасева с безапелационен коментар за " връзката " ѝ с Антъни Иванов 

Иначе по време на двете бременности качила по 16 кг. Наложило се да роди секцио, защото и двете деца били седалищно ситуирани.

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР