Крисия е победителят във вчерашния епизод на шоуто "Като две

...
Крисия е победителят във вчерашния епизод на шоуто "Като две
Коментари Харесай

Крисия просълзи публиката на `Капките` с емоционално изпълнение дни след смъртта на баща си

Крисия е спечелилият във вчерашния епизод на шоуто "Като две капки вода “ по Нова тв. Дни откакто младата певица загуби баща си, тя събра сили и излезе на сцената.

Тя трогна сърцата на всички с прочувственото си осъществяване на емблематичната балада на Кристина Агилера - Hurt. Песента Крисия посвети на починалия си татко, а от презентацията на водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро стана ясно, че тя сама е избрала песента, с цел да я извърши в памет на родителя си.

"Мисля, че с тази ария споделих задоволително. Благодаря ви “, бяха единствените думи на Крисия след осъществяването на паметния сингъл. "Ти извърши песента с персонална твоя емоционалност, само че имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този миг това е впечатляващо “, показа Юлиан Вергов след представянето.

Вечерта бе открита с впечатляващото осъществяване на Дарин Ангелов, който подвигна публиката на крайници с облика на легендата Шер. Втора на сцената излезе Мариана Попова като Мери Джей Блайдж, а в ролята на Боно за един от най-романтичните дуети One, влезе половинката на певицата – артистът Веселин Плачков, журито не пропусна да означи химията сред двамата.

Есил Дюран зашемети публиката с удивителното си преобразяване в облика на провокативния Мерилин Менсън. Още една певица трябваше да се отдалечи оптимално от себе си довечера - Анелия имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок колосите KISS – Пол Стенли.

Алисия плени всички с баладата Broken-Hearted Girl на световноизвестната дива Бийонсе, а Краси Радков влезе в кожата на неподражаемия Тото Кутуньо.

Навръх рождения си ден Александър Сано влезе в ролята на Свилен от "Остава “, чието осъществяване бе уместно оценено от самия Свилен, който призна: "Много хубаво направи парчето. Имаш страховит глас и би трябвало да се занимаваш с музика. Желая ти доста триумфи “. Бурни овации за нелеката си задача да имитира Мария Илиева получи и Руслан Мъйнов с песента "Остани тази нощ “. На сцената на "Като две капки вода “ оживя още една легена с помощта на удивително положителната реплика на артиста Моню Монев. Превъплъщението му в облика на Тодор Колев докара публиката до невъобразим екстаз.

В десетия епизод на шоуто неповторимият ефирен формат сервира още една изненада на българските фенове в лицето на композитора и реализатор Рафи Жамакорцян. Гостът-звезда влезе в облика на Елтън Джон и взе акъла с безупречната си реплика на иконичния музикант.

За финален път в десетия сезон на "Като две капки вода “ Бутонът на шанса изненада участниците с новите звезди, които ще би трябвало да имитират на полуфинала идната седмица. Есил Дюран ще бъде Ела Фицджералд, Алисия ще имитира Бруно Марс, Анелия ще изпее ария на Стефка Съботинова, Краси Радков ще обуе обувките на Горан Брегович, Мариана Попова ще влезе под кожата на Елтън Джон и Джордж Майкъл, Александър Сано ще излезе на сцената като "Депеш мод “, прожекторите ще осветят Моню Монев в облика на Pikotaro, Дарин Ангелов ще би трябвало да е Тоше Проески, Руслан Мъйнов ще се превъплъти в Лайза Минели, а Крисия ще блесне като Gulsen.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР