Крис Виго е направил всичко възможно, за да направи предложението

...
Крис Виго е направил всичко възможно, за да направи предложението
Коментари Харесай

Велосипедист отнесе фотографка, докато тя се опитва да заснеме предложение за брак

Крис Виго е направил всичко допустимо, с цел да направи предлагането си за брак към своята годеница като най-запомнящия се миг от тяхната връзка, наемайки за задачата оператор и фотограф. Всъщност концепцията му за запаметяващ се миг се осъществя, само че не тъкмо по метода, по който си го е представял.

Действието се развива на Бруклинския мост – едно от най-емблематичните места в Ню Йорк, когато Виго, паднал на колене, желае от фотографката да запечата на обектива сублимния миг. Момичето таман се подготвя да снима фрагмента, когато ненадейно бива блъсната от препускащ по моста велосипедист.

В изявление за NBC фотографката споделя, че при конфликта е наранила устната си, само че все пак е съумяла да резервира хладнокръвие.

От своя страна колоездачът Ерик Чой изрази доволство, че никой не е потърпевш по-сериозно.

По думите му момичето изскочило в последния миг пред него и макар че натиснал спирачките, двамата към този момент се били сблъскали.

В последна сметка всичко е приключило наред, а Крис Виго получава своето заветно да от приятелката си, чиято женитба е планувана за 2021 година

A post shared by @ on Sep 22, 2020 at 6:39am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР