Крис Хемсуърт и Елса Патаки се възползват максимално от ваканцията

...
Крис Хемсуърт и Елса Патаки се възползват максимално от ваканцията
Коментари Харесай

Елса Патаки и Крис Хемсуърт - диви, щастливи и много секси

Крис Хемсуърт и Елса Патаки се възползват оптимално от ваканцията си в Испания. Двойката звезди се любува на топлото време с трите си деца - 11-годишната Индия и 9-годишните близнаци Тристан и Саша, като документират всеки един занимателен миг, до момента в който са на яхта в Средиземно море.

46-годишната актриса и 39-годишната звезда от " Тор " демонстрират невероятната си физика с поредност от селфита. Виждаме ги и по какъв начин скачат дружно във водата и плуват с децата си в морето. " Малко развлечение на слънце ", написа Крис в Instagram, показвайки лодката в къс клип с Елса, която го прегръща откъм гърба.

Щастливото семейство е на аудиенция в родината на Елса, като с изключение на да посетят околните ѝ, си оставиха време да се провиснал и да се отдадат на малко завършения. Виждаме актрисата да носи зелен бански от две елементи, до момента в който артистът е облякъл чифт черно-бели къси панталони, показвайки впечатляващите си коремни мускули, до момента в който се гмурка във водата.

През миналата година двойката описа за фамилния си живот и връзката си, като Крис Хемсуърт похвали отдадеността и търпението на Елса, поглеждайки обратно към всички моменти, с които се е сблъскала при започване на кариерата му. " Нейната всеотдайност, отдаденост, работа, поддръжка, амнистия - всичко, което ми е дала през годините, е необикновено. Не бих могъл да реализира нито едно от нещата, които съм направил без нея ", сподели той в изявление за GQ.

" Те ще бъдат първите, които ще ви кажат, беше в действителност мъчно първоначално ", разкрива непосредствен източник до двойката пред Us Weekly. " Децата към момента бяха с памперси и кариерата на Крис тръгваше нагоре, само че той работеше без спиране и Елса беше тази, която се грижеше за всичко.

Междувременно в края на юни Елса Патаки се похвали в своя Instagram, че е на корицата на Elle Испания. Няма по какъв начин да не обърнем внимание, че актрисата още веднъж наподобява необикновено и фотосесията ѝ по бански е просто страхотна. Да, несъмнено Крис Хемсуърт е огромен късметлия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР