Криптовалутната индустрия преживя тежка година с множество фалити, които разтърсиха

...
Криптовалутната индустрия преживя тежка година с множество фалити, които разтърсиха
Коментари Харесай

Джо Роган и Coffeezilla коментират подкрепените от знаменитости крипто измами

Криптовалутната промишленост претърпя тежка година с голям брой банкрути, които раздрусаха общността.

На фона на тази блъсканица, американският водещ на подкаст Джо Роугън и ютубърът Стивън Финдайзен, прочут още като Coffeezilla, разискаха въпроса за звездите, които поддържат измами с криптовалути.

По време на подкаста Joe Rogan Experience, излъчен на 7 март, Coffeezilla изясни по какъв начин утвържденията на известни персони могат да основат непреодолимо „ обществено доказателство “, което може да накара хората да подценен предупредителните знаци.

Той означи какъв брой доста високопоставени персони са подкрепили банкрутиралата криптоборса FTX и нейния създател Сам Банкман-Фрийд, в това число Том Брейди и BlackRock. Coffeezilla съпостави обстановката с тази на Бърни Мейдоф, при която вложителите са се доверили на опитни вложители и са подкрепили лъжлива скица.

Coffeezilla засегна и въпроса за отговорността на звездите, които разпространяват планове за криптовалути. Той загатна бореца и YouTube звезда Логан Пол и обвиняванията , че е измамил вложители в криптопроекта Cryptozoo, като Пол заплаши да съди Финдайзен.

Въпреки че по-късно Пол се извини и даде обещание да възвърне парите на вложителите, Coffeezilla означи неналичието на отчетност и по какъв начин звездите наподобяват щастливи да печелят пари от тези планове, само че мъчно можеш да ги намериш, когато им се изиска отчетност.



Coffeezilla е прочут с следствието на онлайн измами и преди този момент разобличи някогашния основен изпълнителен шеф на Celsius Алекс Машински за ликвидация на CEL токени през разнообразни крипто портфейли.

Той също по този начин разкри хипотетична машинация с NFT на евентуална стойност $20 милиона и притегли вниманието към Сам Банкман-Фрийд, инцидентно описвайки Понци скица месеци преди необятно разгласения провал.

Като цяло, диалогът сред Джо Роган и Coffeezilla акцентира въпроса за звездите, които разпространяват измами с криптовалути и нуждата от повече отчетност в промишлеността. Той също по този начин акцентира смисъла на надлежната инспекция и предпазливостта, когато се обмислят вложения на пазара на криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР