Крипто стратег с голям брой последователи направи прогноза за бъдещето

...
Крипто стратег с голям брой последователи направи прогноза за бъдещето
Коментари Харесай

Биткойн ще достигне нов рекорд до юни 2024 г. – InvestAnswers

Крипто пълководец с огромен брой почитатели направи прогноза за бъдещето на Биткойн (BTC), съгласно която актива може да доближи невиждан връх през идващите 18 месеца.

Анонимният хазаин на InvestAnswers счита, че Биткойн има капацитет да доближи нов рекорден връх през юни 2024 година

За да стигне до тази оценка, крипто търговецът е проучил времевите рамки на предходни цикли, в които Биткойн е претърпял скок, последван от срив, преди да се възвърне.

Въз основа на историческите модели той планува, че на Биткойн ще са му нужни почти 415 дни, с цел да доближи нов исторически връх по време на сегашния си цикъл.

Търговецът обаче предизвести и за вероятността от съмнения на цените преди идващия исторически връх, като се базира на минали случаи, при които Биткойн се е прибирал към дъната си по време на сходни цикли.

Той акцентира, че последните два цикъла на Биткойн са лишили по към три години, с цел да се върнат към предходните си исторически върхове.

Тъй като се намираме в средата на този интервал, той допуска, че подготовката за сходен сюжет би била рационална, изключително поради преобладаващите макроикономически провокации.

Трейдърът отбелязва забавно наблюдаване във връзка с актуалната времева рамка, акцентирайки, че се намираме на границата от 545 дни. Като осреднява продължителността на трите предходни цикъла, той дефинира, че остават почти 415 дни до достигането на нов исторически връх.

Той обаче акцентира, че тези прогнози се основават на исторически междинни стойности и не подсигуряват същия резултат този път.

Освен това търговецът означи, че Биткойн се показва по-добре в сегашния цикъл, в сравнение с в предходните.

Той акцентира ускорената възходяща траектория на Биткойн и възходящата информираност на хората за неговия капацитет като средство за предпазване на стойност, изключително в светлината на банковата рецесия.

Тези фактори вършат сегашната обстановка по-вълнуваща и той чака, че новият исторически връх може да бъде доближат по-късно повече от година – до 27 юни 2024 година

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена към $26,900, което демонстрира спад на цената му с 3.4% през последните 24 часа.