Крипто пазарът остава изключително активен, като през последните дни много

...
Крипто пазарът остава изключително активен, като през последните дни много
Коментари Харесай

Този алткойн скочи със 70% в рамките на една седмица

Крипто пазарът остава извънредно деен, като през последните дни доста монети претърпяха продължителна бича фаза. Въпреки това, на фона на тази обща пазарна наклонност, Pepe (PEPE) се открои с над 60% растеж за последните 7 дни.

Докато доста различни монети означават умерени облаги или загуби, Pepe показва извънредно резултати. През последната седмица криптовалутата съумя да осъществя растеж от над 68%. Това слага Pepe на второ място измежду най-добре представилите токени се през седмицата, отстъпвайки само на Биткойн Кеш .

За разлика от волатилните ценови придвижвания, следени на целия пазар, Pepe показва мощен прогресивен подтик, което демонстрира позитивни инвеститорски настроения и огромно търсене на токена. Това повишаване на цената е изключително значимо, като се има поради неотдавнашното огромно пазарно рали, наблягайки способността на Pepe да поддържа и надгражда позитивната си инерция.

С напредването на седмицата пазарните участници ще наблюдават от близко размера на търговията и евентуалното му влияние върху съмненията на цената. Въпреки че като цяло пазарът претърпява закъснение, забележителните облаги и устойчивостта на Pepe показват капацитета му да се опълчи на актуалната пазарна наклонност.

Въпреки провокациите, пред които е изправен пазарът, продължаващата позитивна траектория на Pepe демонстрира нейната мощ и възходящото доверие на вложителите в бъдещия ѝ капацитет за напредък.

По данни на TradingView все още на писане на публикацията Pepe се прави оценка на $0.00000160. Според CoinMarketCAp пазарната капитализация на плана е $625 милиона и 24-часов размер на търговия от $280 милиона. Важно е да се означи, че крипто пазарът е много волатилен и съмненията на цените са постоянно срещани.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР