Крипто анализаторът Джейсън Пицино предупреди инвеститорите да бъдат предпазливи по

...
Крипто анализаторът Джейсън Пицино предупреди инвеститорите да бъдат предпазливи по
Коментари Харесай

Предупреждение за Биткойн инвеститорите – риска от корекция остава

Крипто анализаторът Джейсън Пицино предизвести вложителите да бъдат внимателни във връзка с неотдавнашното повишаване на цената на Биткойн, защото съгласно него е малко евентуално криптовалутата да доближи нови върхове в скоро време.

Според Пицино макар повишаването с към 5% от дъното през април, Биткойн към момента би трябвало да безапелационно да преодолее равнищата от $28,500 и $29,337, да ги трансформира в поддръжка, с цел да се регистрира краткосрочна пазарна мощ и да има късмет още веднъж да надвиши $30,000 и $31,000.

Цената на Биткойн все още на писане на публикацията е малко под $29,200 на Binance, което демонстрира повишаване от над 7% от най-ниската си точка от към $27,250 през последния месец.

Въпреки че това нарастване може да наподобява доста, съгласно анализаторът, Биткойн скоро може да претърпи промяна, възобновявайки низходящия си тренд след съвсем 100% скок единствено за пет месеца.

Пицино предизвести, че в случай че това не е опит за превъзмогване на върховете, той не чака стабилно възходящо придвижване на цената, разглеждайки неотдавнашното повишаване като нищожен отскок преди продължение на низходящата наклонност.


 


Крипто специалистът предлага на вложителите да наблюдават за цени от $26,500, $25,300, $23,900 и към $24,000 като основни равнища, които да следят. Според него неотдавнашното рали на Биткойн е просто и той е песимистичен по отношение на дълготрайните му вероятности, до момента в който не успее да надмине предходните си върхове.

Пицино има огромен брой почитатели в YouTube, където постоянно дава актуализации за крипто пазара. Към момента той има над 284,000 клиенти в платформата, което демонстрира, че неговите прозрения и отзиви имат забележителна тежест измежду крипто вложителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР