Крипто анализатор, известен с това, че точно прогнозира дъното на

...
Крипто анализатор, известен с това, че точно прогнозира дъното на
Коментари Харесай

Крипто прогнози за три популярни алткойна – бичи и мечи перспективи

Крипто анализатор, прочут с това, че тъкмо предвижда дъното на цената на Биткойн по време на мечия пазар през 2018 година, е минал към мечи позиции във връзка с Solana (SOL).

Bluntz предизвести за голям брой мечи сигнали на дневната графика на Solana. Въпреки че доближи седемдневен връх от почти $106, специалистът допуска, че Solana може да претърпи спад от над 10% от сегашните си равнища, преди да откри поддръжка и да възобнови възходящия тренд.

Анализаторът, който следва теорията на вълните на Елиът, метод за механически разбор, учреден на логиката на психиката на тълпата, уточни евентуалното довеждане докрай на петвълновото рали за SOL , което демонстрира иден тривълнов корективен интервал.

Макар да регистрира позитивната конструкция на високата времева рамка, Bluntz предизвести за опцията за оттегляне към равнището при $80.

Освен това специалистът означи модел на неуспех на суинга във вчерашната дневна свещ, който алармира за опозиция от страна на продавачите макар опитите на биковете на SOL да покачат цените.  

Накрая, Bluntz предвижда позитивни придвижвания за меме актив dogwifhat ( WIF ), изразявайки убеждението, че монетата е завършила етапа си на консолидация и е подготвена за обилни възходящи придвижвания към $1.40.

Крипто стратегът следи и придвижването на цените на съперника на Solana, Sei ( SEI ), отбелязвайки, че SEI е приключила ABC промяна на четиричасовата графика и чака забележителен скок на цената към $1.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР