Крипто аналитик предполага, че Биткойн (BTC) преживява значителна промяна в

...
Крипто аналитик предполага, че Биткойн (BTC) преживява значителна промяна в
Коментари Харесай

Рали на цената на Биткойн през април? – Анализатор коментира потенциален пробив

Крипто аналитик допуска, че Биткойн (BTC) претърпява забележителна смяна в трендовете с началото на новия месец.

Анализаторът на име Джейсън Пицино счита, че сега Биткойн (BTC) следва модел на струпване на, което демонстрира, че активът основава база за иден бичи пазар.

Пицино сподели, че BTC наподобява се намира във финалната фаза на този модел на струпване, което допуска, че се приготвя за интервал на покачване на цените.

Той допусна, че BTC би трябвало да тества равнищата – от ниско до приблизително – към $30,000, преди да доближи равнището от $42,000. Той също по този начин означи, че до момента в който BTC може да надмине $30,000 през април, също по този начин може да се затрудни да преодолее равнищата на опозиция сред $32,000 и $34,000.

Пицино акцентира, че BTC се търгува над 200-дневната си пълзяща междинна, което той преглежда като позитивен знак за бъдещото показване на актива.

Поглеждайки към по-широката картина Пицино показа, че BTC към момента се намира в дълготраен бичи пазар, макар неотдавнашната волатилност на цените. Той означи, че в исторически проект цената на BTC е преживявала интервали на внезапно повишение, последвани от интервали на консолидация.


 


Анализаторът счита, че актуалният интервал на консолидация е към края си и че BTC е на прага на нахлуване в нова фаза на ценови нараствания.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена към $28,400, а прогнозите на Пицино към момента не са доказани. Независимо от това, неговият разбор дава скъпа информация за евентуалното бъдещо показване на BTC и може да съставлява интерес както за вложителите, по този начин и за трейдърите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР