Криминално проявеният и осъждан Пламен Константинов заплаши с жестко убийство

...
Криминално проявеният и осъждан Пламен Константинов заплаши с жестко убийство
Коментари Харесай

Брутално! Мъж побесня и скочи на колега: Ще те убия, бе! Ще те запаля! Теб и жена ти!

Криминално проявеният и осъждан Пламен Константинов заплаши с жестко ликвидиране собствен сътрудник ѝ брачната половинка му и се озова за непрекъснато зад решетките, където ще изчака старта на делото против него, предава Флагман. Ако бъде приет за отговорен, го горзят до 6 години ефикасна присъда. 46-годишният мъж, родом от Габрово, бил в относително положителни връзки с сътрудника си, само че по необяснима досега причина във вторник „ запалил ” и почнал да ръси ужасяващи закани по негов адрес.

„ Ще те убия, бе! Ще те запаля! Теб и жена ти! ”, крещял нападателно Пламен. До 2018 година той е излежавал ефикасна присъда. В престъпното му досие са закононарушения като обири, измами, документални измами, даже блудничество. Има данни, че в един миг даже е съумял за малко да избяга от затворас. Остава неразбираема повода за експанзията му, само че сътрудника му се почувствал същински заплашен от заканите и позвънил на незабавния тел. 112.

Полицейски екип съумял да дойде на време на място и да тушира създалото се напрежение, като Пламен е закопчан и задържан. Само 3 дни по-късно по искане на Бургаската районна прокуратура той е изправен пред съда и към този момент е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража ”. Предвид извънредно пъстрото му престъпно минало, 46-годишният мъж като нищо още веднъж ще се озове в пандиза за дълго – този път поради опасност за ликвидиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР