Крилото на ЦСКА Маурисио Гарсес бе награден на специална церемония

...
Крилото на ЦСКА Маурисио Гарсес бе награден на специална церемония
Коментари Харесай

Гарсес: Бог реши да дойда в ЦСКА, надявам се в края на сезона да стане това, което съм замислил

Крилото на ЦСКА Маурисио Гарсес бе награден на специфична гала в Пресклуб " България " за Играч №1 на откриващия кръг в Първа лига.

Футболистът осъществя хеттрик за " алените " във вратата на Арда Кърджали при успеха с 3:0 на стадион " Българска войска " и за това си достижение получи 11 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори.

Георги Русев (ЦСКА 1948) е с 4 гласа, Бирсент Карагарен (Локомотив Пловдив) има 2 гласа, а Виктор Попов (Черно море) – 1 глас. Гарсес благодари за премията, която е първа в неговата кариера и приказва за задачите, които си е сложил.

" Това е първият ми хеттрик и съм доста благополучен, че означих и помогнах на тима. Това е и първата ми самостоятелна премия. Надявам се да съм тук още доста пъти и да вкарам още веднъж хеттрик ", сподели бразилецът след награждаването. добави, че предишния сезон също се е раздавал, само че в този момент резултатите стартират да се виждат.

Той разкри детайлности към идването си ЦСКА при започване на годината, когато страши треньор на отбора бе Стойчо Младенов.

" Мениджърът ми сподели, че има доста добра оферта за мен и в случай че желая, да прочета повече за клуба. Тогава му споделих: " Брат, този, който взема решение нещата в живота ми, е Господ. Ако се е появила тази опция, той е рекъл да отида там " ", описа Гарсес за идването си в ЦСКА.

Гарсес добави, че предишният сезон също се е раздавал, само че в този момент резултатите стартират да се виждат.

" Аптацията ми не беше лесна. Не желая да кажа, че предишния сезон не съм се раздавал, само че в този момент работата стартира да се вижда. Винаги стоя на колене и благодаря на Господ. Поставил съм си цел, само че не желая да споделям каква е. Надявам се в края на сезона, това, което съм замислил, да стане “, съобщи играчът.

" Опитвам се да играя на своята си позиция, само че съм готомв да застана където ви каже треньора, с цел да оказвам помощ на тима ", приключи Маурисио Гарсес.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР