Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор отбеляза първия си хеттрик

...
Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор отбеляза първия си хеттрик
Коментари Харесай

Винисиус Жуниор пожела на Бензема да спечели “Златната топка”

Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор означи първия си хеттрик с екипа на “белия балет ” при триумфа с 6:0 над в дуел от 36-ия кръг на.
 Зловещ Реал Мадрид прегази Леванте и го изпрати в Сегунда Зловещ Реал Мадрид прегази Леванте и го изпрати в Сегунда
“Всички доста ми помогнаха да стигна до това достижение. Благодаря на Карло Анчелоти, че ме остави да поиграя повече, с цел да вкарам още. Аз съм доста благополучен. Това е най-хубавият метод да се подготвиш за финала на Шампионската лига в Париж на 28 май. Анчелоти ме попита желая ли да остана на терена и аз отговорих, че желая да вкарам хеттрик.
 Анчелоти: Реал Мадрид е в добра форма преди финала на Шампионската лига Анчелоти: Реал Мадрид е в добра форма преди финала на Шампионската лига
Разбирането ми с Карим Бензема е доста положително. Искам да остане такова, до момента в който не приключи кариерата си, като се надявам това да стане в Реал Мадрид. Надявам се точно той да завоюва “Златната топка ”, тъй като прави отличен сезон. Мъчно ми е, че Леванте изпада. Те постоянно играят добър футбол. Надявам се да се завърнат бързо ”, разяснява бразилският ас на мадридския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР