Крилото на Левски Уелтон е стреснал треньорския щаб след равенството

...
Крилото на Левски Уелтон е стреснал треньорския щаб след равенството
Коментари Харесай

Уелтон стресна “сините”

Крилото на Левски Уелтон е стреснал треньорския щаб след равенството 2:2 с ЦСКА 1948 в първия кръг от плейофите в шампионата. Бразилецът бе сменен чак в 90-ата минута от Марин Петков, само че преди този момент се хвана за крайници след жестоко прикосновение с неприятелски състезател. Той даже леко накуцваше, само че след края на дуела е бил прегледан от лекарския щаб и Елин Топузаков е бил осведомен, че няма нищо съществено. 

Очаква се през днешния ден Уелтон да бъде на линия за старта на подготовката за идното посещение на Локомотив (Пловдив) в неделя. Двубоят на “Лаута ” е от 20:00 часа. Играчите получиха ден отмора след равенството в Бистрица и от през днешния ден стартират да се готвят за мача с “черно-белите ”. 
 “Сините ” се опасяват да рискуват с Кордоба “Сините ” се опасяват да рискуват с Кордоба
Днес би трябвало да има повече изясненост и за положението на Хосе Кордоба. Панамецът е малтретиран от мускулна контузия и пропусна последните пет дуела на “сините ”. Топузаков се надява бранителят да се възвърне, защото против Локо (Пд) няма да може да разчита на Келиан ван дер Каап. Нидерландецът ще бъде осъден, защото получи петия си жълт картон. Санкция от един мач ще изтърпи и Жереми Петрис. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР