Крилото на Левски Уелтън използва социалните мрежи, за да се

...
Крилото на Левски Уелтън използва социалните мрежи, за да се
Коментари Харесай

Уелтън: Преродих се от пепелта и съм готов да победя

Крилото на Левски Уелтън употребява обществените мрежи, с цел да се надъха преди старта на новия сезон. Бразилецът разгласява фотография от язовира в Правец, който се намира в рамките на хотелския комплекс, където са настанени сините.

" Преродих се от пепелта и съм подготвен да победя. Няма толкоз високо място за тези, които са подготвени да летят ", гласеше известието на бразилеца. През предишния сезон 25-годишният футболист изигра 42 дуела във всички шампионати, в които осъществя 8 гола, само че не убеди с представянето си и отнесе доста рецензии. Все отново в края на акцията загатна за качествата, които има, а от началото на подготовката още веднъж демонстрира въодушевление в играта си.
 Георги Миланов още веднъж ще играе за Левски
Георги Миланов още веднъж ще играе за Левски

Постигна сделка с ръководството

След успеха над Марица Пловдив в контролата с 3:1, отборът получи отмора следобяд и част от отбора реши да кара водно колело. Бразилската колония в Левски - Уелтън, Рикардиньо, Цунами и Роналдо, запечата момента на атракциона. Квартетът игра против втородивизионния отбор, като последният се регистрира с едно попадение, а нападателят се разписа при триумфа с 2:1 над Пирин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР