Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман призна, че не отхвърля

...
Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман призна, че не отхвърля
Коментари Харесай

Коман: Гуардиола е най-добрият треньор за едно крило

Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман призна, че не отхвърля опцията един ден да напусне баварския гранд. Французинът дойде на " Алианц Арена " през 2015 година от Ювентус и последователно се наложи като един от значимите играчи за отбора.

" Не знам какво ще желая след пет години. Така че всичко е допустимо. Ако желая да остана на най-високото равнище и да спечелвам трофеи, Байерн е един от най-подходящите клубове за тази цел ", съобщи Коман.

Макар и да е към момента при започване на кариерата си, 23-годишният състезател може да се похвали с много триумфи. Той е ставал първенец с екипа на Пари Сен Жермен, Ювентус и Байерн, като има общо 16 медала в сбирката си. Междувременно е работил с някои от най-големите треньори в европейския футбол като Карло Анчелоти, Юп Хайнкес и Масимилиано Алегри. За него обаче най-хубавият ментор е Джосеп Гуардиола, с който работиха при започване на престоя му в Байерн.

" Бих споделил, че най-хубавият треньор, с който съм работил е Джосеп Гуардиола. При него започнах да играя малко по-редовно, въпреки и да бях записал няколко мача с екипа на Ювентус преди този момент. За състезател на моята позиция, крило, което обича да бъде нападателен и да предизвика, той е най-хубавият треньор, тъй като той желае тъкмо това. Неговата скица на игра е основана по този начин, че да те слага в обстановки един на един, а в тези обстановки аз се усещам най-комфортно. Той не искаше от мен да натрупвам статистики. Просто искаше да нападам и да изстрелвам към вратата. А това най-вече ми харесва ", показа французинът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР