Крилото Федерико Бернардески заяви, че се чувства много щастлив в

...
Крилото Федерико Бернардески заяви, че се чувства много щастлив в
Коментари Харесай

Бернардески: За да успея в Юве, трябва да порасна

Крилото Федерико Бернардески съобщи, че се усеща доста благополучен в Ювентус, само че в същото време сподели трезва оценка, като показа, че още не е одобрена фигура за новия си отбор. Бившият ас на Фиорентина искрено призна за потребността си да „ порасне” както в персонален, по този начин и в игрови проект.

Италианският национал има едвам 4 мача като титуляр за „ бианконерите”, които заплатиха за него 40 милиона евро през лятото. 23-годишният състезател към този момент се любува на работата със своите „ феноменални” съотборници и е наясно какво се желае от него, с цел да успее в Торино.

„ Чувствам се добре, в действителност добре”, разяснява той пред „ Тутоспорт”. „ Разполагам с феноменални съотборници, които са спечелили 6 трофеи на Италия и три Купи на страната. Щастливец съм, че мога да упражнявам с тях всеки ден.”

„ Просто би трябвало да бъда толерантен и да продължа да се изучавам. Юве не изисква от теб да играеш в отбрана, Юве желае от теб всичко, на което си кадърен, тъй като единствено по този начин се побеждава. Уча се, само че към момента нуждая се да порасна”, добави Бернардески.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР