Кремена Халваджиян изля душата си пред Мариан Станков – Мон

...
Кремена Халваджиян изля душата си пред Мариан Станков – Мон
Коментари Харесай

Маги и Кремена Халваджиян напускат България

Кремена Халваджиян изля душата си пред Мариан Станков – Мон Дьо. Жената до продуцента Магърдич Халваджиян не скри, че „ държи на всеки един подробност ” в работата си, „ постоянно мисли за всичко ” и по тази причина постоянно е „ обезпокоена ” и се „ усеща отговорна ”, когато не може да управлява всичко ”.

Кремена е безапелационна, че „ не е стилистка, тъй като е „ дамата на продуцента ” и че всичко е обвързвано с доста труд и старания. „ Не сме се родили на задната седалка на скъпата кола със златен биберон в уста ”, споделя госпожа Халваджиян, опровергавайки хората, които мислят, че всичко и е пристигнало наготово.

Тя разкрива също, че не се е родила в вярното време и че е „ аналогов човек ”. Кремена споделя, че желае да „ живее във времето, когато телефонът е с кабел и шайба ” и че „ обича кожени бележници и хубави химикалки ”. Екстравагантната стилистка споделя още, че „ има вяра в пеперуди, розови очила и еднорози ”.

Кремена споделя, че е бунтарка още от дете и в никакъв случай не й е пукало какво приказват хората за нея и това й е помогнало да не си поставя „ никакво канони ” в работата и да се „ кали ”.

Кремена споделя, че в случай че преди доста е желала и се е върнала в България с цялото си семейство, в този момент все по-честo мисли да напусне родината си и да се реалокира в Италия.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР