Кремът за ръце е от онези продукти, които повечето от

...
Кремът за ръце е от онези продукти, които повечето от
Коментари Харесай

Нестандартни приложения на крема за ръце ще преобърнат живота ви

Кремът за ръце е от тези артикули, които множеството от нас употребяват единствено по предопределение. Но се оказва, че има някои ексцентрични приложения на този артикул, които освен ще ни улеснят, само че и ще трансформират всекидневието ни. Затова и през днешния ден ви ги представяме. Кремът за ръце има много разнообразни приложения, за които сме сигурни, че даже не подозирате, предават от iwoman.bg. Освен че подхранва кожата ви, той може да се употребява за още доста неща.

1. Измиване на ръце
Ако сапунът ви е приключил и нямате друга опция, може да употребявате крем. Всъщност, множеството кремове имат измиващо и хидратиращо деяние, по тази причина можете да му се доверите. Използвайте го по същия метод, както сапуна. Намажете ръцете си и отмийте добре.

2. Нямате еликсир за коса
Повечето кремове съдържат подхранващи субстанции и масла, които ще подействат добре и на косата ви. Ако не разполагате с еликсир, кремът ще я омекоти. Все отново, това не трябва да се трансформира в постоянна процедура.

3. Изцапана кожена материя
Ако забележите нечистотия по кожена чанта, дреха или пък мебел, може да употребявате крем, с цел да почистите. Намажете и разтъркайте добре изцапаното място. След това избършете деликатно с памучен плат или хавлиена забрадка. В огромна част от случаите петната изчезват изцяло.

4. Залепен етикет
Случвало ли ви се е да желаете да премахнете залепен етикет с цена от кухненска посуда, само че да не се получава? Обикновен крем може да ви помогне да се справите с тази задача доста бързо и елементарно. Просто намажете и етикетът незабавно ще падне. Този трик работи на правилото на крема, който нанасяте след кола маска. Забелязали ли сте по какъв начин той оказва помощ на кожата да не лепне? Същото прави и кремът за ръце с лепилото на етикета – отстрани го.

5. Заяждаща ножица
Ако дълго време не сте употребявали ножицата, е допустимо тя да стартира да заяжда. Ако това се случи, тя няма да ви свърши работа. Нужно е да я смажете и можете най-лесно и бързо да се справите, в случай че употребявате крем за ръце. Той ще ви помогне да смажете ножицата и тя още веднъж ще ви служи.

6. Наелектризирани поли или рокли
Това е извънредно досадно, само че крем за ръце ще ви помогне да се отървете от казуса. Просто намажете краката си с него. Ако сте с чорапогащник, намажете него. Това ще отстрани статичното електричество и ще можете умерено да носите полата си, без да се притеснявате, че тя ще се залепи за крайници ви и ще изглеждате смешно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР