Кремъл отхвърли лъжите, че руският президент , които са го

...
Кремъл отхвърли лъжите, че руският президент , които са го
Коментари Харесай

Кремъл опровергава лъжи за Путин: Нито има двойници, нито се крие в бункер

Кремъл отхвърли " лъжите ", че съветският президент, които са го замествали, до момента в който той самият през огромна част от времето е бил прикрит в нуклеарен бункер , оповестява " Ройтерс ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изброи " измислиците " за Русия в своя тирада по отношение на историята на страната след рухването на Съветския съюз през 1991 година, аргументите за войната в Украйна и хипотетичното лукавство на западното общество.

" Вероятно сте чували, че той (Путин) има доста двойници, които работят вместо него, до момента в който той седи в бункер ", съобщи Песков на конференция в Москва, след което се усмихна и добави: " Поредната неистина ".

" Саме виждате какъв е нашият президент: той постоянно е бил и е свръхактивен - работещите с него мъчно могат да му насмогнат ", посочи той.

" На силата му може единствено да завиждаме. На здравето му, дай Боже, може единствено да се надяваме. Разбира се, той не седи в никакви бункери. Това също е неистина ", безапелационен бе Песков.
 Двойник на Путин посетил Херсон и Луганск?
Двойник на Путин посетил Херсон и Луганск?

Според Киев, невероятно било същинският президент да направи такова посещаване

Кремъл неведнъж е отхвърлял - водач на Русия от 1999 година насам, е болен.

По време на държавно посещаване в Москва предишния месец изрази убеденост пред Путин, че гласоподавателите ще го поддържат още веднъж на президентските избори през 2024 година Путин към момента не е разкрил дали ще се кандидатира за нов мандат.

Когато за първи път пристигна на власт, Путин се зарече да постави завършек на хаоса, обхванал постсъветска Русия през 90-те години на предишния век. Нахлуването в Украйна обаче е най-сериозната военна рецесия, с която водач на Кремъл се е сблъсквал след съветско-афганистанската война от 1979-89 година

Конфликтът в Украйна сложи началото на най-сериозната борба със Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година, а Путин даде обещание да пренасочи страната си от Запада към Китай.
 Путин: Преди 20 година ми предлагаха да имам двойник, само че отхвърлих
Путин: Преди 20 година ми предлагаха да имам двойник, само че отхвърлих

Все още избира елементарни (аналогови) апарати пред модерните мобилни телефони
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР