Кремъл опроверга днес идващата от САЩ информация за разработването от

...
Кремъл опроверга днес идващата от САЩ информация за разработването от
Коментари Харесай

Кремъл опроверга идващата от САЩ информация за нови космически оръжия на Русия

Кремъл опроверга през днешния ден идващата от Съединени американски щати информация за създаването от Русия на нови галактически оръжия, съобщи Ройтерс.

Американски конгресмени получиха информация за това, че Русия опитва с нуклеарни разработки, които можe да се трансфорат в сериозна опасност, съобщи през вчерашния ден пред Ройтерс източник, осведомен с тематиката.

Новите разработки, които са свързани с опитите на Русия да сътвори галактическо оръжие, не са непосредствена опасност за Съединени американски щати, сподели още източникът.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че няма да разяснява информацията всъщност, до момента в който Белият дом не разкрие елементи.

" Очевидно е, че Белият дом се пробва по всевъзможен метод да насърчи Конгреса да утвърди законопроект за даване на средства, това е явно. Ще забележим до какви номера ще прибегне Белият дом ", сподели Песков.

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков съобщи, че Съединени американски щати " злонамерено съчинителстват " по въпроса за новите галактически разработки на Москва, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР