Кремъл направи безпрецедентен коментар към медиите, свързан със здравословното състояние

...
Кремъл направи безпрецедентен коментар към медиите, свързан със здравословното състояние
Коментари Харесай

Кремъл направи безпрецедентен коментар за здравословното състояние на президента Владимир Путин

Кремъл направи невиждан коментар към медиите, обвързван със здравословното положение на президента Владимир Путин, написа " Дейли мейл ".

Москва опроверга " лъжите ", че 71-годишният Путин е умрял в първокласния си замък във Валдай. Това се случва, откакто Телеграм каналът " Генерал СВР ", който има близки до съветската власт източници от службите, заяви, че през вчерашния ден в 20:42 ч. Путин е умрял.

От месеци се приказва, че Путин е неизлечимо болен от рак. Според " Генерал СВР " сега съветската власт употребява двойник на президента, до момента в който реши какво да прави. Съобщава се за суматоха и риск от прелом. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред РИА Новости, че тази информация е " неуместна ". По-рано тази седмица се появи информация, че Путин е получил сърдечен арест. Кремъл отхвърли и нея.

Каналът " Генерал СВР " твърди, че сега се водят " дейни договаряния " в съветските служби по какъв начин да бъде оповестена информацията и какви ще са идващите стъпки. Няма без значение удостоверение на новината. Според украинското разузнаване Путин е тежко болен. Руският президент, за който има заповед за арест от Международния углавен съд в Хага за военни закононарушения, стартира пълномащабна война против Украйна през февруари 2022 година, която продължава и до през днешния ден.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР