Кремъл е изпаднал в ступор след антисемитския бунт в Махачкала.Кремъл,

...
Кремъл е изпаднал в ступор след антисемитския бунт в Махачкала.Кремъл,
Коментари Харесай

Кремъл изпадна в ступор

Кремъл е изпаднал в ступор след антисемитския протест в Махачкала.

Кремъл, съветските разследващи служби и правоприлагащите органи са знаели, че обстановката в Дагестан се нажежава и антисемитските настроения назряват, само че все пак протестът на летището в Махачкала изненадал управлението на страната, споделят от Кремъл и държавни чиновници пред The Moscow Times, представени от Бесарабски фронт.

Съобщения за митинги в поддръжка на Хамас в Северен Кавказ, където забележителна част от популацията изповядва исляма, а равнището на беднотия е в пъти по-високо от междинното за Руската федерация, се получават през цялото време на спора в Близкия изток.

„ Ситуацията се нажежаваше всяка седмица. Всички в нашата страна знаеха за това – в Кремъл, ФСБ и Министерството на вътрешните работи “, сподели представител на Кремъл пред The Moscow Times. Друг източник за The Moscow Times, чиновник на Кремъл, който преди този момент е работил в правоприлагащите органи, назова случая „ изключителна обстановка от народен мащаб “. „ Това е неуспех на всички – на кураторите на вътрешната политика в Кремъл, на разследващите служби и на локалните управляващи “, сподели той.

Според източника е допустимо разследващите служби, знаейки за опасността, да са се страхували да осведомят Путин за нея. „ Всеки се опасява да бъде паникьор и да предизвестява президента за проблеми авансово “, изясни служителят.

Източник: Санкции в РФ
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР