Крайно време е да съкратят шоуто поне с един час,

...
Крайно време е да съкратят шоуто поне с един час,
Коментари Харесай

50 По Рихтер В Нова Тв! Димитър Рачков И Фънки Аут От Капките! На Народа Му Писна!

„ Крайно време е да съкратят шоуто най-малко с един час, с цел да можем да се насладим на участниците и по този начин няма да има време за останалите безвкусни лиготии. С последните се измества напълно замисълът на шоуто “, „ Форматът е забавен, само че дано се лимитират изявленията на Рачков и Фънки, написа " Разкрития ". На фона на хубавите осъществявания лъха дивотия. То бива лигавщина и дивотия, само че тяхното минава всевъзможни граници “, пишат възмутени почитателите.

Според тях освен Рачков, само че и цялото жури е за промяна и най-много Димитър Ковачев. „ Фънки не би трябвало да е част от журито “, „ Крайно време е да промените Фънки! И без това не се оправя добре като жури, единствено се излага “, „ Що не се гръмне Фънки? Думи нямам за това недоразумение… “, „ Фънки има проблеми със света… Да върви да си почива… Има потребност “, са дребна част от рецензиите към Димитър Ковачев.

Критиките към водещите и най-много към Димитър Рачков също не са по никакъв начин малко. „ Рачков прекалява към този момент! Това им държание ще ме откаже от шоуто “, „ Тази година шоуто е подигравка. Зуека и Рачков прекалиха в простотиите “, „ Рачков отново не изневери на себе си, такава лигня просто “, възмущават се феновете на държанието на водещите.

Ще направи ли нещо Маги Халваджиян? Ще послуша ли почитателите? Предстои да забележим.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР