Краят на ръководството на Тереза Мей ще доведе до още

...
Краят на ръководството на Тереза Мей ще доведе до още
Коментари Харесай

Великобритания след Мей: без сделка, нова сделка, социализъм или няма Брекзит?

Краят на управлението на Тереза Мей ще докара до още по-бурен стадий в излизането на Англия от Европейския съюз, защото всеки нов водач евентуално ще се стреми да реализира по-твърда договорка за бракоразвод, а до месеци може да има избори.

В последна сметка Обединеното кралство или ще напусне с някакъв тип преходна договорка за безпрепятствено излизане, или ще напусне внезапно без договорка, или изобщо няма да напусне. Има възможност за ново отсрочване.

Борис Джонсън - лицето на формалната акция за Брекзит през 2016 година и любимец на букмейкърите за правоприемник на Мей, желае по-твърд бракоразвод от предлагания от Мей. Други водещи претенденти за поста са Саджид Джавид, Майкъл Гоув и Джереми Хънт.

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин желае да реализира редица типичен социалистически политики. Той гласоподава срещу участието в Европейски Съюз през 1975 година, насилствено поддържа акцията за оставане в Европейски Съюз през 2016 година и демонстрира хладна поддръжка за нов референдум.

1) Брекзит " без договорка "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР