Краят на 2020-та година ще бъде най-ранният последен срок, в

...
Краят на 2020-та година ще бъде най-ранният последен срок, в
Коментари Харесай

До края на 2020 г. българите във Великобритания трябва да уредят статута си

Краят на 2020-та година ще бъде най-ранният финален период, в който българите във Англия би трябвало да аплайват за статут на уседналост, с цел да запазят всички употребявани права в страната.

Това заяви в изявление за Дарик Васил Асенов, началник на Службата по обществени и трудови въпроси в българското посолство в Лондон.

Той уточни датата 31-ви декември 2020-та година като краен период, при положение на Брекзит без договорка, а в случай че има такава, срокът ще се удължи с 6 месеца.

Процедурата по издаване на статут за уседналост към този момент е отворена за хората с биометричен паспорт, а жителите с персонална карта или елементарен паспорт могат да аплайват след края на март, като изпратят истинския документ по пощата до английското министерство на вътрешните работи.

От началото на тази седмица българската работа организира осведомителни дни по въпросите на Брекзит за българите в Бристол, Челтнъм и Кардиф.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР