Край, задмина я по хубост окончателно. При това естествена хубост,

...
Край, задмина я по хубост окончателно. При това естествена хубост,
Коментари Харесай

Сложи я в малкото джобче: Дъщерята на Мария вече е ЖЕНА!

Край, задмина я по красота дефинитивно. При това естествена красота, за разлика от силикона и всички " пластмаси " по лицето и тялото на майка й. Говорим за Марая - дъщерята на Мария, която е взела по нещо и от певачката, и от татко си Митко Андонов, само че чарът е друг и неин си...

Момичето, което скоро ще навърши 15 години и е още ученичка, е овладяла до съвършенство тънкостите на фръцкането, позирането, селфитата и изкусителността. Няма да обясняваме от кое място ги е учила, нали?! За разлика от Мара Отварачката обаче, която постоянно си е имала нещо, по какъв начин да кажем, брутално и просташко в излъчването, то Марая е 100 пъти по-нежна и хубава.

Не знаем единствено до каква степен е уместно на нейната възраст да се снима и демонстрира толкоз умерено при все, че в мрежата е цялостно с фанатици и откровени извратеняци, доста от които на годините на прародител й.

Една от фотосите демонстрира Марая в назад във времето, облечена с къса алена пола и показваща, че да - талантлива е с " яка дупара ". Според мнозина консуматори обаче Мария е била длъжна да изтрие най-малко тази фотография, с цел да не дава мотиви за мръсни мисли към щерка си.

" Но какво ти?! Мария си е Мария. Тя несъмнено сама предизвиква чедото си да се облича и да се държи като съблазнителка ", разясняват в нета. А близки до Марая разкриха, че куп нейни съученици са си изгубили акъла по прелестите й.

 

Тагове: Марая Мария Мара Отварачката селфита Митко Андонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР