Край на спекулациите. Златка Райкова наистина е бременна. Това доказват

...
Край на спекулациите. Златка Райкова наистина е бременна. Това доказват
Коментари Харесай

Златка показа коремчето

Край на спекулациите. Златка Райкова в действителност е бременна. Това потвърждават нейни нови фотоси, на които тя не крие наедрялата си фигура.

Бъдещата майка се е снимала в Тесалоники, по ефирна жълта рокля, поставила ръце към коремчето. Към фрагмента тя е написала: „ В душата ми е ❤❤❤ “.

Благой Георгиев също е споделил няколко фотоси от почивката им в Гърция. На една от тях той театралничи гордо до Злати, която е по цялостен бански, още веднъж държейки се за корема.

Много от почитателите на двойката не пропуснаха да ги поздравят в обществената мрежа. „ Честито и на двамата. Вие ще сте страхотни родители “, „ Страхотна, Златка Райкова. Лека бременност “, „ Чакате май детенце “, гласят част от мненията им.

До момента Райкова и Георгиев криеха щастливата вест, като плеймейтката носеше по-широки облекла и не качваше доста фотоси във Фейсбук и Instagram. Според близки до двамата, Златка чака момченце.

Бъдещото бебе ще бъде четвъртото за Благой Георгиев– Джизъса. Той има момиче и момче от брака си с Христина Витанова. След това той бе заслепен от Есмер Омерова, с която подвигна обилна женитба. Красавицата му роди момче, а след развода с нея той бе безапелационен, няма повече да се дами и прави деца.

От друга страна Златка Райкова нееднократно е споделяла, че мечтае да стане майка. Дори като влезе в „ Биг Брадър “ се говореше, че двамата работят за бебе. Иначе преди този момент хубавицата за малко да се омъжи за боеца Георги Валентинов, с който излиза няколко години. Той ѝ предложи брак в народен ефир, тя се съгласи, само че след това го заряза поради Джизъса.

Все още не е ясно по кое време ще се появи най-новият правоприемник на Джизъса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР