Край! Любовта между Лидия и Атанас Колев вече е в

...
Край! Любовта между Лидия и Атанас Колев вече е в
Коментари Харесай

Потвърдено! Лидия заряза бияча Атанас Колев: Ти си нищожество, боклук! (ВИЖ ТУК)

Край! Любовта сред Лидия и Атанас Колев към този момент е в историята. Нещо повече - тя се трансформира в ненавист в сърцето на младата певица, която избяга от гаджето си поради систематичен тормоз и побой.

Да, освен кака й Мария е яла плесници от Миро Дзвера. Лидия е била грубо бита от рапъра в последните месеци, а съседите им в квартал " Флора парк ", където живееха дружно, на няколко пъти са подавали тъжби в полицията. Те чували по какъв начин Лидия пищи и плаче, а Колев крещи по нея и я постанова.

Домът на младата двойка е благосъстоятелност на колежката на Лидия - Емануела, която им го дала чартърен. Бургаското девойче обаче си събрало нещата и си било камшика, преди да отнесе следващия пердах от другояче миловидния и културен Наско.

Източници разкриха, че Колев е почнал да се друса и дрогата го трансформирала в страшилище. Той унижавал брутално Лидия, карал я да му лиже обувките и да лази в краката му, обиждал я с най-гнусните прилагателни и какво ли още не. Чалга дивата плачела, само че не смеела да се оплаче, с цел да не стане за смях и злословия на хората.

" Е, тя към този момент не устоя. Не й пука какво и дали ще приказват за нея, а желае единствено да се махне ", разкриха близки до нея хора. Самата Лидия мразела Колев в червата си и била уверена, че ще си го получи. " Ти си безличие! Боклук, който не може да се мери с мъжете и подвига ръка на жена ", креснала му Лидия на изпроводяк.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР