Кръв се ля на поразия източно от Милано през третия

...
Кръв се ля на поразия източно от Милано през третия
Коментари Харесай

Терор край Милано! 5 трупа само за ден, единият на сициалиански мафиот, извършил нещо непростимо

Кръв се ля на пакост източно от Милано през третия ден след католическия Великден и накара националните медии на Италия да заговорят за невъобразим по тия места гнет, оповестява Блиц, базирайки се на " Монитор ".

 
Най-напред през вчерашния ден малко преди обяд бяха разстреляни на място във фабриките им край град Бреша бизнесмените Елио Пелицари и Джеймс Ноли. Час и половина след второто ликвидиране палачът им Козимо Балсамо постави завършек на живота си в паркинг наоколо със същия револвер. А в 18.15 часа в зала с покер автомати до градчето, носещо името на великия художник на Ренесанса – Караваджо, бяха умъртвени с няколко изстрела петдесетгодишния Карло Новембрини и 40-годишната му държанка Мария Роза Фортини.
 
В интерес на истината втората кланица засенчи бързо първата в осведомителните излъчвания на радиата и малките екрани освен тъй като стана след нея, само че на първо място тъй като и органите на реда, и репортерите от престъпните летописи изначало объркаха претекстовете за нея.
 
Първата полицейска инспекция на самоличността на Карло Новембрини сподели, че той е човек на сицилианската мафия и даже е лежал в пандиза за присъединяване в незаконно съдружие на Коза Ностра. Естествено рано нощес както осведомителните уеб сайтове, по този начин и електронните медии, обясняваха касапницата в Караваджо с споразумяване на остарели мафиотски сметки.
 
Междувременно зорко локално ченге бе прегледало записите на охранителните видеокамери в залата с покер автомати и открило, че невъзмутимия палач наподобява доста на брата на разстреляния мъж. След няколко часа той е открит, задържан и още преди среднощ си признава, че е умъртвил брат си, освен това със съдействието на сестрата на двамата. Мотивът? Карло бил преспал с Мария Роза Фортини до момента в който била брачна половинка на брат му, след това провокирал раздялата им и показал връзката си с нея пред всички, правейки за срам индивида, с който имали една и съща кръв. А сходно провинение кодексът на достойнството освен в Сицилия, а въобще на Апенините, не прости, установяваха през днешния ден сутринта медиите.
 
Колкото до първата кървава покруса с две убийства и едно самоубийство, то причинителят им Козимо Балсамо преди двайсетина години бил нещо като главатар на тайфа, профилирана в кражбата на скъпи метали от заводи в Северна Италия. Ятаци пък му били двамата премахнати от него мъже, с които били изправени на подсъдимата пейка през 2007 година
 
Но до момента в който те били оправдани, Козимо бил наказан на 10 години затвор, плюс конфискация на общо седем къщи и вили на обща стойност над 2 млн. евро и на още над милион евро в брой и скъпи бумаги. И през задачите 10 години в пандиза той винял за злочестата си орис двамата погрешни приятели, като считал, че те били отървали кожата, тъй като го изпели на полицията. Нещо повече – когато преди месец излязъл от пандиза, 62-годишният Козимо обяснил на адвокатката си, че скоро щял да напусне този свят, само че не и самичък. За страдание защитничката изобщо не дала ухо на думите му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР