Кратък коментар за войната за 11 януари 2023 г.Днес имам

...
Кратък коментар за войната за 11 януари 2023 г.Днес имам
Коментари Харесай

Проф. Витанов пак с култов коментар: Юрдещината винаги е загробвала България

Кратък коментар за войната за 11 януари 2023 година

Днес имам доста работа и все надалеч от компютър. Поради това - напълно в резюме.

И по този начин - Соледар бе високомерен от съветската войска. За юрдеците - потрес. За тези, които постоянно четете тези сводки - никаква изненада. Докато юрдеците се веят на голите пропагандни куки, вие от дълго време знаете, че украинската войска няма да има задоволително разерви да задържи града и по този начин цялата отбранителна линия Бахмут - Северск е сложена под въпрос.

Защо нямат задоволително запаси? Писал съм ви доста по въпроса - запасите са на 2 метра подземен поради безумната тактичност Таракан, която води до големи загуби при липса на поддръжка от въздуха. Помните, по какъв начин юреците ми ревяха от горната страна поради тези загуби, помните по какъв начин фактчекерчетата се мъчиха да ми стопират мненията. Ето ви го резултата напълно пред вас - няма запаси за удържането на Соледар. Сметките на Витанов отново излязоха точни. Откога ви написа обаче Витанов че ще има проблеми с украинските запаси? От началото на двата украински юруша през есента. Прогнозирано ви беше, че юрушите ще запецнат и че в резултат на системата Таракан запасите ще изтънеят и няма даги има, когато ще са най-нужни. Ето ви го. Ето ви го шарани, висящи по голите пропагандни куки. Нали не сте не запомнили какво ви писах - двата украински юруши ще оценяваме когато забележим по какъв начин украинската войска ще се оправи с новите 30 съветски дивизии. нали по този начин. Тепърва има да ви пиша по тоя въпрос.

Юрдещината постоянно е загробвала България, на път е и в този момент да ни вкара в огромни проблеми. Ами хайде, какво ви остава, помпайте Украйна с оръжия та нека си закрепи отбранителните линии. Гледате ли обаче по какъв начин по Киев почнаха да ги гонят по улиците мъжете да им връчват призовки за военна работа? Същото и в западна Украйна. Това указва на сериозен проблем - украинските мъже към този момент не са толкоз доста, че безпроблемно да ги активизират. Чакайте да бъдат подпукани тези, които избягаха на запад, да бъдат хванати там и върнати в Украина да се бият. Чакайте нови доставки на оръжие за Украйна. Това си е в реда на нещата. Идват жестоки сражения. Писал съм ви - главното стълкновение в тая война ше е за Славянск и Краматорск. И то наближава. Писал съм ви - слизайте от пропагандните куки. Тая война няма да свърши добре за Украйна. Въпросът е - какво ще вършим ние, когато войната свърши, тъй като юрдещината още веднъж ни тика в позицията на прее...то камилче - хем си дал оръжие, хем ще те подритват, хем нищо няма да получиш. Българският юрдек е неповторимо елементарен. Бай Ганьо със своята деятелност е цвете спрямо него. При юрдека имаме диванна дивотия в най-чист тип. Юрдеците ви водат натам да реализирате непознати ползи за лична сметка. Аз ви споделям - не, ние би трябвало да вършим по този начин, че другите да осъществят нашите ползи за тяхна сметка. Това е вярната теория. И отново, както постоянно - против Витанов се реве с цялостно гърло. А Витанов ви споделя - вдигнете им един монумент на простотията - един голям златен юрдек, три пъти по-голям от Цар Освободител и до него. До вървят да му се молят на златния юрдек и цветя да му поставят. Простотията е безкрайна. това не е от мене, а от Айнщайн. Соледар падна. Да се готви линията Бахмут-Северск. Дано украинците извадят отнякъде запаси, че да я закрепят. Знаете какво мисля по въпроса - запасите са на 2 метра подземен вседсвие на системата Таракан и убийствените юруши от есента на предходната година. Ревете в този момент против мен юрдеци, та нека този корпус и половина загуби да излезе от земята. Няма да излезе. Тези войничета са курбанясани и това ви бе написано от дълго време. Но той Витанов нища не схваща. Да живее българският юрдек!


Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР