Краснодар се интересува от защитника на Левски Цунами. Руският клуб

...
Краснодар се интересува от защитника на Левски Цунами. Руският клуб
Коментари Харесай

Клуб от Русия ухажва основен играч на Левски

Краснодар се интересува от бранителя на Левски Цунами. Руският клуб към момента не е отправил оферта за бразилеца, само че той е влязал в полезрението на биковете. Агентът на 27-годишния състезател Матеус Хавиер разкри за интереса към него.

" Цунами направи добър сезон с Левски и разумно притегли вниманието на Краснодар. Засега това е единствено интерес и към момента не е отправено съответно предложение към българския клуб или футболиста ", съобщи Хавиер, представен от sports.ru.
 Френски халф дойде в София, Левски го показва до дни
Френски халф дойде в София, Левски го показва до дни

26-годишният футболист е висок 188 сантиметра

В момента Краснодар интензивно търси укрепване в лявата зона на отбраната, защото неотдавна отборът бе изоставен от Рамирес. Цунами подписа с Левски в края на 2021 година и договорът му изтича на 30 юни 2024-а.

Бразилецът е закрепостен титуляр при сините и има на сметката си 53 дуела във всички шампионати, в които вкара три гола. В момента той изтърпява глоба от два мача, като ще пропусне и гостуването на сините против Ботев Пловдив в събота. Интерес от непознати клубове има и за Сундберг, Кордоба, Краев и Велтон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР