Красиво и здраво тяло е мечтата на всеки мъж и

...
Красиво и здраво тяло е мечтата на всеки мъж и
Коментари Харесай

Колко трябва да е дълга тренировката за корем, за да бъде ефективна

Красиво и крепко тяло е фантазията на всеки мъж и всяка жена, без значение от възрастта и статута в обществото. Стегнат, плосък стомах от дълго време се считат за неразделна част от красивото тяло. За спортистите това е наложително. Силни коремни мускули са нужни както за боксьора, по този начин и за баскетболиста. За да го получат, доста се изтезават с неприятни диети и в това време не постоянно получават това, което желаят. Защото можете да получите хубав стомах единствено посредством извършения. И в този момент ще приказваме за пейки за стомах - тези машини, които ви оказват помощ да получите съвършените кореми.

Какво е толкоз положително в коремните преси?

Разбира се, можете да практикувате вкъщи, на килима. Но това не е доста комфортно и не толкоз дейно, тъй като постелката може да не е задоволително мека, което прави упражненията да предизвикват дискомфорт и желанието да ги завършат допустимо най -скоро, а неналичието на поставка за крайници може да се трансформира в различен проблем. А коремните преси са проектирани по подобен метод, че дейно да упражняват коремните мускули. Но упражненията, които се извършват на пейката за преса, също имат добър резултат върху мускулите на бедрата, гръбната, седалищната част и даже мускулите на раменния пояс, в случай че изпълнявате специфични извършения с тежести.

Професионалните спортисти предлагат да употребявате следните препоръки за домашни тренировки:

     ● Независимо от типа упражнение, коремът ви би трябвало да бъде в непрекъснато напрежение. Той би трябвало да бъде под напрежение оптимално до края.. За да извършите това, задоволително е да си визиите, че желаят да ви ударят с пестник в стомаха.

     ● Изпълнявайте придвижвания деликатно. Няма потребност да бързате. Концентрацията е значима при тренировките. Опитайте се да се концентрирайте върху възприятията си, не се отпускайте до края.

     ● Всички придвижвания при извъртане, колоездене и търкаляне се правят без люшкане. Трябва да контролирате процеса, да поддържате мускулно напрежение и да премахнете инерцията.

     ● Опитайте се да не си помагате с ръце: не натискайте шията и главата си, не хващайте пода и постелката, когато повдигате краката си. Ръцете лежат по тялото или под главата.

     ● Тренирайте 3-4 пъти седмично. При положително физическо положение можете да упражнявате всекидневно. Коремните мускули се възвръщат бързо.

     ● Максималният брой подходи за начинаещи е 2-3. С напредването на напредъка броят на методите се усилва до 4-5. Броят на повторенията също зависи от вашето равнище на подготовка. За начало е задоволително да повторите упражнението 10-12 пъти.

     ● Редувайте разнообразни типове извършения. Това ви разрешава да употребявате всички коремни мускули, в това число вътрешните, които изискват по -задълбочено изпомпване.

Започнете тренировката си с леко загряване и не забравяйте за кардиото. Преди да изпомпвате пресата, можете да отделите 30 минути за тичане или велоергометър. Трябва да бъдат приключени с разпъване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР