Красивите жени в Левски“ се увеличиха с още една. На

...
Красивите жени в Левски“ се увеличиха с още една. На
Коментари Харесай

Красива хърватка пристига на Герена! Вратарят на Левски Микулич води инженерка

Красивите дами в „ Левски “ се усилиха с още една. На „ Герена “ дебаркира следващата брачна половинка, която ще притегля вниманието на почитателите с атрактивния си външен тип. Това е половинката на новия вратар на „ сините “ Звонимир Микулич - Mapия.

Хърватката впечатлява с естествената си хубост. Дребна и ефирна, тя е руса с пъстри очи. Мария е дамата до Микулич от няколко години. Двамата са семейство от лятото на 2016-а. Влюбените подвигат приказна женитба на брега на Адриатическо море. Имат дребна дъщеричка. Освен че е много красива, Мария впечатлява и с разум. Завършила е Строителния факултет в Осиек. Преди година се дипломира като магистър по гражданско инженерство. Прави го, до момента в който живее Молдова, където мъжът й носи екипа на локалния „ Шериф “ (Тираспол).

На дипломирането си е с дребната им дъщеричка. В момента Мария си е в Хърватия. Причината е, че Микулич подписа с „ Левски “ след началото на подготовката на отбора. Вратарят се причисли към новия си тим непосредствено за началото на лагера в Умаг в родината му. След края на кампа Микулич ще дойде за първи път в София. Той ще докара със себе си и двете си обичани девойки Мария и дребната им дъщеричка.

Със сигурност половинката му ще притегли одобрителните погледи на „ сините “ почитатели на стадиона. Подобно на Мария, Звонимир е от Осиек. Израснал е единствено на три минути от стадиона „ Градската градина “. Юноша е на „ Осиек “, като за мъжкия отбор играе до края на 2017-а. Следва трансфер в „ Шериф “. Заради него „ замразява “ своето обучение.

Микулич следва стопанска система в университета в Осиек, като е приключил втори курс. � „ Залагах на учението от дребен, защото не знаех по какъв начин ще ми потръгне с футбола. Затова и влязох в университета. Няма да оставя образованието cи незавършено. Дори мисля един ден да взема докторска степен по стопанска система “, твърди вратарят пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР