Красиви водещи на спортни програми, които почти нищо не разбират,

...
Красиви водещи на спортни програми, които почти нищо не разбират,
Коментари Харесай

За зашеметяващите с красота журналистки, които често нямат хал-хабер от това, което говорят

Красиви водещи на спортни стратегии, които съвсем нищо не схващат, са постоянно срещана процедура в спортните излъчвания по целия свят. Тяхната задача е да притеглят вниманието по време на скучните полемики и игрови моменти. Мария Луиза Джакобели е една от спортните журналистки, които освен наподобяват зашеметяващо, само че и схващат от работата си.

Тя е щерка на известния състезателен публицист и шеф на Tuttosport Ксавие Джакобели, само че работи за Mediaset. Красавицата има 3.4 милиона почитатели в своя Instagram, където с изключение на в секси фотоси по бански, можем да я забележим в " деяние ", до момента в който извършва работните си задължения.

" На Сан Сиро беше необикновено, както постоянно ", написа Мария Луиза под фотография в обществените мрежи. Красивата италианка беше на стадиона, с цел да отрази успеха на Интер над Бенфика с 1:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

С спортните среди Мария Луиза Джакобели е известна освен с работата си, само че и с обстоятелството, че имаше къса връзка с футболиста Килиан Мбапе през 2021 година Спортната журналистка не крие, че в действителност доста футболисти ѝ пишат с готовност за среща. " Нямам блян за мъж, тъй като човек постоянно се влюбва в противоположното на това, което си показва. Важното е да ме разсмива ", споделя Джакобели пред Breaking Latest News.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР