Красивата Саня Борисова явно най-накрая е успяла да забрави голямата

...
Красивата Саня Борисова явно най-накрая е успяла да забрави голямата
Коментари Харесай

Саня Борисова грабна мъжа на любима фолк звезда

Красивата Саня Борисова очевидно най-сетне е съумяла да не помни огромната си обич Ники Илиев и се радва на нова тръпка. Истинска изненада обаче провокира името на хипотетичната ѝ половинка. Става въпрос за някогашния на Деси Слава - Благой Найденов.

Блондинката и професионалният боксьор бяха видяни на кафе в центъра на София. Двамата бяха сами, като от самото начало си говореха благо и се усмихваха един на различен. 39-годишната актриса и спортистът не си интимничиха, само че несъмнено си личеше, че се познават и не се виждат за първи път.

„ Може да са едвам при започване на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи. И двамата към този момент са свободни и нямат спънки, с цел да крият възприятията си “, разясниха очевидци, които бяха много сюрпризирани от гледката на двойката.

За Благой е известно, че си пада по зрели дами, които не просто могат да му бъдат каки, а напряко майки. 26-годишният юноша изкара няколко години дружно с фолк певицата Деси Слава, която е с цели 17 години по-възрастна от него. Тя дори го подари със наследник Борис. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха, като преди няколко месеца фолк певицата призна, че дефинитивно са завършили връзки, написа " Уикенд ".

Деси Слава посочи дребнавостта на Благой като причина за края на връзката им. „ Той не е плакал в никакъв случай в живота си. Може би отрони една сълза, когато се роди детето ни, тъй като присъстваше на раждането му. Аз обаче съм доста прочувствена, рева за най-малкото. Когато ми правеше забележки за дребни неща, също ме натъжаваше. Например казвал ми е: „ Защо в този момент има троха в кухнята? “ и аз се разплаквах. Казваше ми, че не обича драми за дребни неща “, изповяда се преди време певицата. Спортистът не е коментирал тематиката за края на връзките си с Деси. Не е и афиширал връзки с други дами, макар че се носеха клюки за любовните му афери. За Саня Борисова също се знае, че си пада по по-млади момчета. Двамата с режисьора Ники Илиев се разделиха през 2017-8г., само че публично се разведоха чак преди 2 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР