Красивата носителка на титлата Мисис България Гергана Станчева дари пейки

...
Красивата носителка на титлата Мисис България Гергана Станчева дари пейки
Коментари Харесай

Мисис България дари пейки за кърмене на Пловдив

Красивата носителка на купата Мисис България Гергана Станчева подари пейки за кърмене на Пловдив, като част от благотворителната й идея в поддръжка на кърменето. Пейките са две и са доставени в Младежкия център. Те ще бъдат подарък за майките на града за Първа пролет. Едната е направена персонално със средства на Гергана, другата е подаяние от стоматолога Цвета Аврамова. Вече има определена локация за една от пейките - ще бъде сложена на новата детска площадка на Гребния канал.



“Заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков, одобри с огромен възторг моята самодейност ", показа Гергана Станчева. Предстои пейките да бъдат инсталирани и публично открити за пролетта.

Това ще бъде второто подаяние на фондацията на Станчева “Подкрепа за кърмене ”. Миската чака подпомагане и единодушието и на други общини като София, Бургас и Благоевград. “С към този момент функциониращата ми фондация е открита набирателна сметка за дарения, които ще бъдат напълно употребявани за основаване на пейки ", добави Станчева пред " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР