Красивата началничка на кабиета на бившия премиер Кирил Петков си

...
Красивата началничка на кабиета на бившия премиер Кирил Петков си
Коментари Харесай

Лена Бориславова се появи, но като турист, не PR или политик

Красивата началничка на кабиета на някогашния министър председател Кирил Петков си пусна забавна фотография във фейсбук

 

След няколкоседмично мъртвило, някогашният шеф на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова се появи в обществените мрежи. Тя си пусна забавна профилна фотография - като екскурзиант от неназовано място. Много е евентуално фотографията да е направена в някоя от галериите на " Лувъра ", а Лена наподобява ужасно. Тя театралничи сама на фотографията и не е ясно с кого е споделила този момент.

Още преди месец тя разгласи, че няма да е кандидат-депутат от " Продължаваме промяната ". Според близки до щаба на партията, това се е случило, откакто са излезли даните от фокус групите, които сочели, че появяването й по-скоро пречи на Промяната, в сравнение с да оказва помощ.

Публична загадка е, че Лена имаше голямо въздействие освен върху някогашния министър председател, а и върху цялата парламентарна група. Голяма част от значимите решения, в това число изгонването на съветските дипломати, се оказа, че са нейно решение. 

След като тя се отдръпна, мозина чакаха да остане значима фигура в Промяната, само че до този миг тя по този начин и не се включи в акцията. Все отново отвреме в точния момент споделя изявления, свързани с партията. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР