Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала популярна като гадже на отишлия

...
Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала популярна като гадже на отишлия
Коментари Харесай

Феновете възмутени! Гаджето на покойния Денис Теофиков лъсна...

Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала известна като гадже на отишлия си без време артист Денис Теофиков, загърби траура. Няма и 3 месеца откогато бе заровен Денис, а ридаещата Алекса хукна по почивки.

След гибелта на Теофиков тя не спираше да се изрича в мрежата и медиите, което породи подозрения, че желае да натрупа популярност на гърба на опечаленото семейство. И новите й голи фотоси подсказват за тежи нейни жадни планове, написа bulnews.bg.

Наскоро Алекса бе на отмора в турския град Истанбул, само че не загатва с кого е там. Приятели на Денис имат подозрения, че към този момент е намерила заместител на техния другар. " Толкова й траеше любовта ", разясняват те.

Още през цялото време заподозряха Алекса, че се пробва да си направи реклама, употребявайки гибелта на приятеля си. Тя не спираше да разгласява общи фрагменти с Денис и да написа какъв брой доста й липсва. А месец и половина след гибелта му тя реши да се щракне гола и да прикове вниманието на медиите, до момента в който към момента я помнят коя е.

" На гробището не спираше да прави циркове и да се тръшка. Дори атакува родителите му, че не тъгуват. Отправи доста съществени рецензия, а очевидно всичко е било за - да бъде център на вниманието и да притегли погледите на папараците на място. Отвратени сме от държанието й след гибелта на Дени ", разясняват другари на надарения Денис Теофиков, който падна от балкона на жилищна постройка в края на октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР