Красива водеща на БНТ взриви мрежата с топ новина, която

...
Красива водеща на БНТ взриви мрежата с топ новина, която
Коментари Харесай

Красива водеща на БНТ изненада всички с бременно коремче СНИ...

Красива водеща на Българска национална телевизия взриви мрежата с топ вест, която раздруса освен онлайн почитателите й, само че и сътрудниците й в малкия екран.

Нора Шопова, която е някогашна синоптичка в Нова телевизия, чака с боязън първата си рожба, а новината огласи самата тя в профила си в обществените мрежи. Нещо повече - тя към този момент разхожда гордо огромното си коремче, тъй като е в 7-ия месец от бременността.

На неотдавнашен кадър се вижда ясно какъв брой са щастливи бъдещите родители, а под него Шопова е написала всичко, което има да каже все още по тематиката: " Аз + Теб = Трима ".



Очаквано под фотоса валят десетки мнения, а първата, която ги поздравява, е Ирина Тенчева, която написа: " Дааа! Виждах в фотосите една особена светлина, която не може да се сбърка. Нека имаш лека и красива бременност и раждане ".

Евгения Джаферович също е побързала да честити бременността на Шопова, както и Гери Дончева: " Тази вест чаках! Честито! Поздрави ", написа тя.

В момента Нора Шопова и брачният партньор й почиват на морето, само че не издават къде тъкмо. Все още не е ясно и какъв ще е полът на бебето, само че гледайки синичкото сърчице в статуса на водещата, можем единствено да предположим, че е момченце.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР