Красива студентка, която учи за медицинска сестра, беше затрупана със

...
Красива студентка, която учи за медицинска сестра, беше затрупана със
Коментари Харесай

Затрупаха със СНИМКИ секси студентка, след като разкри, че се възбужда от...

Красива студентка, която учи за здравна сестра, беше затрупана със известия със фотоси, откакто разкри, че за нея няма нищо по-секси от мъж в работно облекло. 18-годишната Даниел МакАйвър отговори в Туитър на запитване кои са трите неща, които намира за най-секси, оповестява „ Дейли Мирър “. Бъдещата медседтра ги подредила по този начин – мъж в работно облекло, мъж в сиви памучни облекла и мъж, който кара. Не след дълго Даниел, която живее във Файф, Шотландия, била затрупана от фотоси на мераклии.

Както можем да се досетим, на тях театралничили мъже с разнообразни работни облекла – на пожарникари, на градинари и така нататък





Въпреки цялото усърдие на младежите, обаче, Даниел не разкрила нищо, което да й хване окото. „ Не мисля, че ще намеря мъжа на фантазиите си в Туитър. Нужно е малко повече от работни облекла и шофьорска брошура “, съобщи тя пред „ Сън онлайн “.

„ Аз просто се дръзвам на това. Родителите ми, обаче, още не знаят “, показа още тя. Освен многочислените фотоси, тя получила и мнения от дами, съгласни с нейното мнение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР