Красимира Дамянова напусна снощи Фермата“ след дуел с Живка Ролева.Щастлива

...
Красимира Дамянова напусна снощи Фермата“ след дуел с Живка Ролева.Щастлива
Коментари Харесай

Красимира разкри своята кауза след Фермата

Красимира Дамянова напусна нощес „ Фермата “ след двубой с Живка Ролева.

„ Щастлива съм, че към този момент съм на открито, в действителността. Влязох във „ Фермата “ по-скоро от професионална позиция. Завършила съм кино и телевизия в НАТФИЗ и ми беше забавно да застана от другата страна на камерата. Не че не съм го правила като актриса, само че в риалити е друго “, показа Красимира.

„ Една от моите дела е за осиновяването. Темата е тежка и не се приказва за трудностите, през които би трябвало да мине човек, изключително когато е самичък. На мен ще ми е мъчно да направя тази крачка, тъй като към момента съм сама. Ако реша да осиновя дете, не знам дали ще ми бъде разрешено “, призна 36-годишната жена.

Тя се обърна към всички дами, които са в нейното състояние: „ Трябва да сме смели, тъй като по една или друга причина не можем да имаме лични деца. Трябва да създадем тази крачка, тъй като децата в домовете имат потребност от нас “.

Просълзената водеща Петя Дикова даде обещание на Коледа да си мисли за Красимира и я прикани на Коледа да си пожелае нещо, което следващата година да се сбъдне.

„ Всички ще си пожелаем повече обич и сбъднати фантазии. Дано пандемията ни остави на мира да си изживеем живота “, сподели на финала Красимира Дамянова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР