Красимир Станчев бил разочарован, че човекът, който оглавява службата, не

...
Красимир Станчев бил разочарован, че човекът, който оглавява службата, не
Коментари Харесай

Бившият шеф на НСО: Изкарах само 10 месеца, не съм политическо назначение

Красимир Станчев бил отчаян, че индивидът, който оглавява службата, не бил прочут на своите служители 

„ Не мога да кажа, че съм бил политическо предопределение, видно е от това, че изкарах единствено 10 месеца като шеф на службата за защита. Разочарован съм, че индивидът, който оглавява службата, би трябвало да е прочут на своите чиновници, те да са го виждали по какъв начин работи в действителна конюнктура. Той не е подобен човек “, сподели някогашният шеф на НСО ген. Красимир Станчев в предаването „ Тази събота “ по Би Ти Ви. По думите му назначенията в службите са ненапълно политически.

„ Службите се нуждаят от съответната промяна, не значи единствено да се сменят началници, а да се реформират по по-работещ метод. Изключително доста управителен състав се е съсредоточил във всяка една работа и стремежът на по-малките хора е да пораснат и да стигнат до по-висок етаж от своето развиване. Ръководният състав би трябвало да се свие “, разяснява ген. Станчев.

Според него постоянно има въздействия в тези структури.

" Не съществува този баланс. Видяхте по какъв начин произтече промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Стигна се до пререкания в публичното пространство “, добави той. По думите му е допустимо килърът на Алексей Петров да е българин, обучавал се и работил в чужбина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР