Красимир Каменов - Къро е застрелян от упор, а малко

...
Красимир Каменов - Къро е застрелян от упор, а малко
Коментари Харесай

Знаехме къде е Къро, но го убиха преди задържането: МВР

Красимир Каменов - Къро е убит от упор, а малко по-късно въоръжени мъже са умъртвили и жена покрай съда в града, настояват локалните медии в Кейптаун. След изтезанието Министерство на вътрешните работи ревизира дали разстрелът има връзка с убийството на Анджело Димов и брачната половинка му през 2018 година още веднъж в ЮАР.

Екзекуторите на Каменов, брачната половинка му и още двама души са разрушили портата на имението с микробус, показват още локалните медии. Единствено Къро бил завързан с така наречен " свински опашки ". Останалите трима били с белезници.
Разследването в Южна Африка продължава. Действия към този момент са подхванали и от полицията у нас.

" През 2018 година има сходно ликвидиране още веднъж в ЮАР на български жител и неговата брачна половинка, ние вършим и ще създадем всичко допустимо да установим връзките сред тези събития ", сподели шефът на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев.  
Ведомството му е уведомило управляващите на ЮАР къде се намира, само че той не е бил открит и арестуван преди да се стигне до гибелта му. Къде тъкмо се е укривал търсеният с алена бюлетина от Интерпол Къро, в у нас са знаели чудесно.

" Министерство на вътрешните работи е уведомило управляващите на ЮАР къде се намира. За страдание, не беше открит и арестуван преди да се стигне до гибелта му ", разяснява Демерджиев.
Според някогашния началник на ЦСБОП Тихомир Стойчев Красимир Каменов най-вероятно е засегнал ползи в Южна Африка.

" Видимо с огромна безочливост е направено, само че и с висока доза професионализъм – влизат хора, преоблечени с униформи ", разяснява той пред bTV.
А съгласно юрист Людмил Рангелов появяването на името на Каменов на конференции на прокуратурата и последвалия гърмеж до кортежа на Иван Гешев са " съвпадения ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР