Красимир Каменов – Къро е знаел дали Ружа Игнатова лежи

...
Красимир Каменов – Къро е знаел дали Ружа Игнатова лежи
Коментари Харесай

Къро е знаел дали Ружа Игнатова лежи на дъното на Йонийско море

Красимир Каменов – Къро е знаел дали Ружа Игнатова лежи на дъното на Йонийско море. Това декларира юрист Джонатан Леви. В момента той съставлява тези, излъгани от OneCoin.

„ Връзка сред Красимир Каменов-Къро и Ружа Игнатова е имало, само че тя е защитавана в загадка. Той не е единственият представител на българския под земята свят, с който криптокралицата е общувала. Провеждала е срещи и с други хора, за които органите в България си затварят очите, само че те несъмнено натрупат несметни облаги от престъпни действия. Ружа се сочи за създател на пирамидата, само че част от милиардите, които е изкарала, може да са отишли в ръцете на българи, които през днешния ден не са сред живите “, изяснява той.

По думите му на всички им е ясно, че Игнатова е била забъркана с нарушители от разнообразни точки на света

„ Наивно е да мислим, че тя не се е познавала и с такива от родината си. През февруари беше оповестено следствие на “Зюддойче Цайтунг ” с версия, че Ружа е била убита на яхта в Йонийско море. Анонимен източник твърдеше, че килърът ѝ сега излежавал присъда за трафик на хероин в затвор в Нидерландия. Доказателства за това липсват. Човекът, който щеше да отговори на този въпрос, е Красимир Каменов. Може би той е знаел добре дали е истина, или не. Аз не го имам вяра, тъй като предпазен очевидец персонално пред мен описа, че Игнатова е поддържала контакт с брат си до март 2019 година – дълго след хипотетичния ѝ разстрел и разчленяването ѝ на части “, добавя юристът.

Той е на мнение, че ще научим още елементи към пирамидата OneCoin в случай че следствието на убийството на Къро продължи.

Адвокат Леви даже не изключва разновидността Каменов да е бил забъркан в схемата с криптовалута

„ Разбрах за Къро след неговия разстрел “, споделя юристът. „ Запознах се с предишното му, откакто се заприказва за убийството на Ружа. По време на делата в никакъв случай не е споменавано името му. Определям го като много мистична фигура. Слушах едно изявление, което беше дал за африканска медия, и в него отхвърляше да се познава с българина Анджело Димов, който беше разстрелян в Кейптаун през 2018 година Тогава не загатва нищо за Ружа, само че и репортерката въобще не му задава въпроси за нея. “

Една заран през октомври 2017 година Игнатова се качва на самолета от София за Атина и от този момент следите ѝ са губят. И делото в Мюнстер не съумя да даде отговор на най-важния въпрос: Къде е „ криптокралицата “?, показва ЗЦ.

Малко светлина може да хвърли някогашният телохранител на Игнатова Франк Шнайдер. Някогашният действен шеф на тайните служби на Люксембург беше арестуван на влизане в страната от Франция през април 2021 година и може да бъде екстрадиран в Съединени американски щати, където се водят няколко правосъдни каузи против хора от обкръжението на създателката на OneCoin. Чрез своята компания Шнайдер е построил нещо като частна загадка работа за Ружа Игнатова, което самият той отхвърля, добавя ЗЦ.

Изтоник: 24 часа
Още вести четете в категория Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР