Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо, а също така Стилиян Петров ще

...
Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо, а също така Стилиян Петров ще
Коментари Харесай

Ако Георги Градев бъде избран: Балъков, Херо и Стилиян ще управляват БФС

Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо, а също по този начин Стилиян Петров ще попаднат в Изпълнителния комитет на БФС, в случай че Георги Градев бъде определен за президент на конгреса в петък.

Това излиза наяве от обява на експерта по спортно право във Facebook (виж по-долу).

Стилиян Петров е част от щаба на Димитър Бербатов. Градев е измежду хората в родния футбол, които неведнъж призоваваха двамата някогашни съотборници в националния да разменят местата си, като Стан да оглави футболната съпротива. Той отхвърли да стори това и прикани да се гласоподава за Бербатов, по този начин искащите смяна ще получат и него самия като властник на БФС.

Прави усещане, че в ИК на Градев проличава още един номиниран от екипа на Бербатов - Ясна Ставрева, юрист на Асоциацията на българските футболисти.

Също по този начин различен кандидат в петък, също бунтовник против статуквото - футболният сътрудник и специалист в детско-юношеския футбол Георги Захариев.



Личи и името на Момчил Лазаров, юрист, ръководител на Тръст " Синя България ", който е миноритарен акционер в " Левски ". Организацията към този момент от към година е на " нож " с управлението на " сините ". На Лазаров ще се разчита за " взаимоотношение с почитателите ".

" Постарали сме се да предложим най-хубавите представители на съотвените заинтригувани групи във футбола, както ни беше предложено от ФИФА като добра процедура. Промяната ще пристигна от вътрешната страна. Толкова години извън нищо не се случва.

Сега не би трябвало да позволяваме тази неточност. Властта е в клубовете, които избират. Останете в залата на 15 март, не си тръгвайте след гласуването за президент и подкрепете нашите експертни оферти, без значение от това кой ще стане президент на БФС.

Направете ваши оферти за членове на ИК в зала - това е ваше законно право. Можете да предложите хора, които не са в залата и не са членове на клубове. Достатъчно е да кажете техните имена и сфера на експертиза ", приключва Георги Градев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР