Краси Радков си спечели гнева не само на зрителите, но

...
Краси Радков си спечели гнева не само на зрителите, но
Коментари Харесай

Колеги възроптаха: Краси Радков набута жена си и в "Денсинг старс", аман от шуробаджанащина!

Краси Радков си завоюва гнева освен на феновете, само че и на сътрудници с това, че за следващ път набута жена си Станислава Ганчева в предаване, в което той взе участие. Този път става дума за " Денсинг старс ", където Краси ще е в ролята на водещ, дружно с Алекс Раева.

Каква тъкмо ще е позицията на Станислава, към този момент се пази в загадка, само че тя също ще се уреди с затлъстял хонорар, разкриха източници от кухнята на медията. Според сътрудници на Радков това към този момент е прекомерно и наподобява повече от безсрамно.

" Видяхме ги предходната година какво направиха - едно огромно нищо. Нали се навряха като водещи на " Един за различен ", дружно с Емо Чолаков... И какво стана - феновете не ги харесаха, нямаха мечтания рейтинг и ето, че тази година от предаването не ги желаят. Сега Мария Игнатова ще партнира на Чолаков, само че Краси не си губи времето, а съумя да натика освен себе си, само че и Станислава в ново шоу ", разясняват източниците.

Те се чудят за какво Ганчева не пробива сама, нали сякаш е актриса?! И питат редно ли е непрекъснато у нас да не се взимат поради действителния гений и умения на човек, а да съумява този, който има връзки...

" Аман от шуробаджанащина и " аз на теб, ти на мен "! Уважения към двамата, само че хайде да дадат и малко път на по-кадърните от тях хора, тъй като такива несъмнено има ", заключват сътрудниците на комика.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Станислава Генчева Краси Радков Мария Игнатова Емо Чолаков Денсинг старс Един за друг рейтинг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР