Кралят на Великобритания яде плодове за закуска и пие само

...
Кралят на Великобритания яде плодове за закуска и пие само
Коментари Харесай

Разкриха с какво се храни крал Чарлз III

Кралят на Англия яде плодове за закуска и пие единствено избран тип чай , разкрива Daily Express. Медията се базира на вътрешни лица от кралския двор и известния диетолог Сигне Сванфелдт.

На трапезата пред Карл III се поставя д омашен самун, ленено семе, пресни плодове и плодов сок . " Късна закуска — това е безусловно обикновено. По-важно не режим на хранене, а какво тъкмо и в какво количество яде човек ", уверен е диетологът.

Сутрин монархът наложително пие обичания си вид чай Дарджилинг, отглеждан в Индия и Хималаите. Към напитката той прибавя мляко и мед.

Диетологът показа и за потребните свойства на продуктите от диетата на Карл III. Например, лененото семе е доста потребно за храносмилането , защото е богато на протеини и мастни киселини. Обаче Сванфелдт поучава да не се прекалява с този артикул и да се яде не повече от една-две супени лъжици цели семена дневно.

Домашен самун, по мнението на експерта, нормално е богат на хранителни субстанции, фибри и семена, съдържащи протеини. Пресните плодове и сокът пък оказват помощ на Карл III получи нужното количество фибри, витамини и микроелементи.

В рамките на един ден синът на кралица Елизабет II се храни с артикули, богати на протеини и фибри. Точно това оказва помощ на 73-годишния държател да поддържа форма.

Британският крал не яде на обяд , предпочитайки да се провежда второто си хранене за деня по-близо до времето за вечеря.

Сванфелдт също по този начин твърди, че два дни в седмицата Карл III не яде месо и риба и веднъж в седмицата се отхвърля от потреблението на мляко .

Специалист назовава този метод " добра тактика ", защото той дава опция за увеличение на броя на употребяваните потребни фибри и понижаване на количеството въглехидрати, което организмът би трябвало да преработи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР